meria

Efter bange anelser omkring, at jeg ville komme ordentligt igang igen, lykkes det ret hurtigt på Almeria banen.
3 dage kørte jeg ligeså hurtigt som på Most, men denne gang meget mere sikekrt, roligt og med kontrol – Lækkert!! 🙂
Herefter kun fremgang alle dage i Spanien. Kørte 5 dage før jul – 10 dages ferie og kørte igen 4 dage på Almeria banen (i solskin hver dag!)

Jeg  fik lært at mærke cyklen, jeg ka nnu mærke, indstille styrring og affjedring så det passer. En masse snak fra en gammel guru; Kim Ræs fik mig guidet på vej, så tak!
Det øger virkelig sikkerheden, at man gør cyklen hurtigere, blot ved at stille lidt på den istedet for at presse den.
Sluttede med at køre en omgang på 1:50.

Jerez

Var fuldt tilfreds efter de 9 dage på Almeria, men også spændt på, at køre på Jerez, en rigtig Moto GP bane.
Vi var 9 danske kørere, der var samme nde sidste 4 dage på Jerez. Lækker lækker bane, hvor man med 180 km/t og fuld nedlægning, passerer forbi de store tribuner – og man kan forestille sig, at de er totalt fyldte, mens man kører i tæt kapløb om en moto GP sejr. 🙂
Sluttede med en tid på 1:57

Fik virkelig fart i den gamle Aprilia med 131 hk, hvilket er meget mindre end dem jeg kører imod (op til 90 hk mindre). Flere HK kunne nogen gange være rare at have, da det er irriterende, at blive overhalet på langsiden og bøvle med at overhale dem igen gennem svingene, for nogen gange at blive overhalet på langsiden igen af den samme.
Jeg har virkeligt forbedret mig på denne tur og kører væsentligt mere sikekr, da det kan mærkes hvornår den skrider uden, det gør noget. Blot et tryk med knæet og den bider ved igen – sådan da 🙂

Spanien var de mest vellykkede racedage, jeg har haft siden med Lomme på Slovakie Ring forår 2014.