I sæsonen blev det til beskedne 6 dage på bane på henholdsvis Padborg og Anderstorp raceway. Men særlig turen til en større og bedre bane som Anderstorp har givet appetit på at der i 2014 skal ske endnu mere.

På Anderstorp nåede jeg til grænsen, hvor jeg kunne køre med knæet i asfalten rundt i svingene, uden at føle at cyklen er ved at skride. (faktisk er den langt fra at skride). Jeg rykkede op i en hurtigere klasse, og den sidste dag kom nogle DM og NM deltagere på banen. Så kan man da godt se, at der virkelig skal arbejdes mere med hastighed ind og ud af sving – der er meget at lære endnu. Særligt ind i Svinget kan man se, at der er meget at hente for de frygtløse.

Mener jeg kørte 1:49 på Anderstorp.

Anderstorp-banen er godt 3 km. og med flere langsider og store lange sving – ikke så teknisk svær – godt for begyndere – evt. lidt kedeligere for de øvede. Dette var første møde med en rigtig racerbane, hvilket betyder, at Padborg Park ikke er mere værd mere, og den er alt for farlig med autoværn så tæt på banen – desværre Padborg Park det er ikke i orden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.