Om klubben

“Diego MC – Metal Riders” er en forholdsvis ny MC-klub. Vi er pt. 7 fuldgyldige rovdyr i klubben.

Vi har næsten alle kørt i en tidligere klub sammen i mange år, så vi kender hinanden godt! Vi er en fasttømret flok festlige, sjove mennesker med et super godt sammenhold, loyalitet og venskab. Vi holder sammen både i og udenfor klubben. Og alle deler vi selvfølgelig interessen for motorcykler. At køre med rygmærke er jo nærmest en livsstil, det kan vi bare ikke undvære, og det at være fælles om en interesse med sjove mennesker.

Klubben blev dannet i januar 2014 af disse “The first 5”: Flewer, Charlotte, Tina, Thomas og Sune.

Klubben har ikke noget klubhus som vi skal vedligeholde, i stedet holder vi klubaftner hos hinanden på skift. Vi kører også sammen til træf og mc ture m.m. både herhjemme og i udlandet.

Vi prøver at tage til så mange træf, det nu er muligt i løbet af et år. For os gælder det om at have det sjovt med hinanden, og komme ud til træf og møde en masse andre sjove bikere.
Ud over træf herhjemme, kører vi også til træf i udlandet. Vi tager på tøseture, og på herreture.. eller bare ud i det blå.
Vi har ofte et par “supportere” og “vedhæng” med på sidelinjen, som alle er med til at gøre det hele lidt sjovere.

Og så mødes vi også udenfor klubregi.

maerke_paa_laeder